Nu’ets befrielse (Andalusien)

kursusstedetRetreat i Andalusien med autoriseret psykolog Henrik Juul 

Nu’et bliver oftest holdt som sindets fange
i en sammenpresset lomme mellem fortid og fremtid.
Vi inviterer Nu’et tilbage, i dets fulde format, kraft og mangfoldighed.
Og med det grundlaget for åbent nærvær i den menneskelige essens.

Du indbydes herved til et dejligt retreat i Andalucien og til at smage mere på livet, mens du roligt genforenes med kroppen og synker ind i dybere niveauer af din bevidsthed. Samtidig med at sol, samvær og stilhedsstunder oplyser og udvider nu’ets frie space i dit liv.

Vi vil forstyrre dit ego og forkæle din sjæl
Ved hjælp af det bedste vi har, vil vi drage omsorg for krop og sjæl og skabe et rum, hvor meditativ fordybelse, refleksion og udvikling kan finde sted. Vi vil sørge for fred til din væren, men også bidrage til, at dine tankemønstre og vaner bliver kærligt udfordret. Vi vil hjælpe dig ind i nærkontakt med din glemte indre viden og med dine essentielle livsformål.

Meditation, stilhed, krop, dialog & dans

Retreatet veksler mellem høj og lav puls.
Morgenen starter stille og rejser sig til dans. Perioder med stilhed, visdomsdialoger og livsforståelse afløses af meditation, dyb psykofysisk afslapning, samt øvelser for energibalance, grounding og kropsbevidsthed. Vi bruger åndedræt, dans, massage, yoga, og andre bevidstgørende øvelser til at støtte op om og intensivere livets frie være i din krop og kontakten til din unikke menneskelige essens.
En del af undervisningen foregår i naturen. Vi lægger vægt på, at der er mulighed for både fællesskab og alenehed samt tid til fordybelse, stilhed, sang, vandring i naturen m.v.
Under hele ugen vil vi blive forkælet med lækker mad, tilberedt af den lokale, spanske kok.
Retreatet afholdes i smukke, fredfyldte omgivelser i de andaluciske bjerge, hvis storhed og dybe ro giver den perfekte support til din proces. For nærmere oplysninger se: www.haciendaretreat.com

Under retreatet vil vi udforske disse livsformål:

1) Skabe nyt liv: At tillade den frie og bevidste udfoldelse af livets kraft og kreative intelligens i vores tilværelse.

2) Forstå og forædle vores essentielle natur: Blandt andet ved at åbne til essens-potentialer som mod, kærlighed, kontakt, kreativitet, succes, spontanitet, styrke, vilje, intuition, m.v.
Lære at vokse af livets udfordringer, smerter, lidelser, stress, modgangstider, osv. Finde guldet i støvet.

3) Velvære og livsnydelse: At være i live er at modtage gaver og opgaver. Når vi slipper sindets travle forud-bagud aktivitet og er mere til stede i nuet, begynder vi at sanse livets mange indre og ydre kvaliteter på et dybere og langt mere tilfredsstillende plan.

Praktisk info:

Pris: 8500kr

Prisen inkluderer 6 nætter i dobbeltværelse på la Hacienda, med fuld forplejning (let morgenmad, vegetar brunch og 3 retters aftenmenu).For enkeltværelse tillægges et gebyr på kr. 950.

Transport:
Du sørger selv for fly til Malaga. For billige billetter tjek: www.norwegian.dk .Transporten til La Hacienda hjælper vi med at booke, når vi kender jeres ankomst tid. Prisen fra Malaga lufthavn er ca. 240kr hvis I deler en taxa 4 personer. Nærmere info følger. Ankomst den 24. august fra kl. 15.

Facilitator på retreatet:
Autoriseret psykolog og specialist i psykoterapi Henrik Juul
For nærmere info og tilmelding kontakt:

Henrik Juul24 40 75 88 info@henrik-juul.dk  – www.body-essence.dk

Læs mere om BodyEssence Instituttets retreat her.